Cecilia Ekfeldt

Namn: Cecilia Ekfeldt
Befattning: Event- och inköpsansvarig
Färgprofil: Svart/röd/vit/grön/guld
Stjärntecken: Våg

Personlig info:
E-post: cecilia.e@comhem.se

Personlig presentation:
Född i Norrköping men Stockholms-bo sedan 1979.

Jag är en positiv, social och serviceinriktad person  Är aktiv, resultatorienterad och strukturerad. Är också kreativ, analytisk och affärsmässig. Uttrycker mig mycket väl i såväl tal som skrift både på svenska och på engelska och har allmänt goda datakunskaper. Presterar bäst när arbetstempot är högt och föredrar kvalitet framför kvantitet.

Yrkesmässiga mål
Att få verka och trivas i ett stimulerande, varierande och aktivt arbete på ett företag där kvalitet, sensitivitet och energi är ledorden och som får företaget och dess medarbetare att prestera optimalt.

Know How (kvalifikationer):
Event- och inköpsansvarig på Idérummet.se.

Har verkat som generalagent i Sverige för ett italienskt, ekologiskt och naturligt skönhets- och kosmetikmärke som vänder sig till hela familjen.

Textilutbildad inköpare/köpman med mångårig arbetserfarenhet som inköpschef, kategorichef, produktchef inom detalj- och dagligvaruhandeln. Har tagit fram produkter för egna varumärken inom kategorierna barnkläder, damhygien, hygienartiklar, kolonialvaror och drycker för stora företag som Hennes & Mauritz AB, Coop AB och OKQ8 AB.

Universitetsutbildning, fil kand (eng 40 p, psyk 60 p, ped 20 p).

Barnyogalärarutbildning 2 – 6 år, 7 – 11 år och 12-16 år genom KidsYogaFoundation  Sverige. Internationell Yoga Alliance-registrering.

Intressen: Hälsa, skönhet och välbefinnande, Yoga/Meditation och träning. God mat och dryck samt konst och kultur i allmänhet.

Tre frågor:
Vad är livskvalité för dig? Att finnas och må bra i nuet både som enskild person och tillsammans med andra samt att kunna optimistiskt se framtiden an.

1. Är det någon särskild händelse i ditt liv som har påverkat dig? Skulle kunna skriva en roman om sådana händelser i mitt liv.

2. Vem ska jobba med dig? Den som söker en kollega som kan både leda och ledas, som vill kunna lita på att jobbet blir korrekt utfört och som vill ha trevligt och roligt under tiden.

Oväntad styrka: Mycket tålig och uthållig. Diplomatisk men samtidigt envis. Stark förhandlare. Humoristisk.