Video

Twingly Blog Manager

By  | 

Twingly Blog Manager är en tjänst, som är utvecklad i samarbete med svenska e-handlare. Den fokuserar på att hjälpa kunder att skapa bloggrelationer. 

Twingly Blog Manager är en svensk sökmotor som nu  också hjälper e-handlare att hitta bloggar som är relevanta för just deras bransch, samt ger dem möjlighet att bygga relationer med relevanta bloggare. Tjänsten riktar delvis in sig på att få fler bloggare att länka till produkten och ge relevant statistik över hur många bloggare som nämner och länkar till din e-handel samt relevant information om trafiken.

Twingly Blog Managern består av två delar varav den ena är bloggboxen, som installeras på e-handlarens produktsida. Tanken är att den ska få fler bloggare att länka till produkten och därmed bli ”referenser” som också får trafik tillbaka.

Den andra delen i Blog Manager är ”dashboarden”, som ger en överblick över de bloggare som länkar till samt nämner e-handlarens varumärke. Här kommer det också att finnas statistik på bland annat kön och ålder som löper över 12 månader.

Dashboarden ska också ge förslag på vilka bloggare som e-handlarna kan kontakta.

Twingly indexerar över 75 miljoner bloggar över hela världen och erbjuder tjänster för E-handelssektorn, medier samt omvärldsbevakningsföretag. Twingly har för närvarande över 100 kunder i 16 länder.